keskiviikko 7. maaliskuuta 2018

LEHTIJUTTUJA JA PÄIVÄKIRJAA

Viimeisen parin kuukauden aikana Talo Haltiatar on ollut esillä useammassa lehdessä 👌. Satakunnan Kansa on seurannut rakennusprojektiamme jo pidempään. Uusin lehtijuttu julkaistiin 10.2. ja hienon jutun oli JukkaPekka Varjonen tehnyt ja kivat kuvat oli ottanut Kari Mankonen 😊. Kuvissa on myös oma rakas isäni, joka on auttanut meitä rakentamisessa todella paljon. Ja tietenkin meidän pienemmille lapsille hän on ihan Ykkönen 😁.

Matkalla maaliin, vanhin ja nuorin rakkaamme kuvissa.



Viime vuoden puolella saimme aivan mahtavia uutisia, sillä olemme saaneet yhteistyökumppaniksemme Otavamedian. Tämä on tuonut meidän tiimillemme hienon mahdollisuuden kokoa uusia asioita, kuten messupäiväkirjan kirjoittamisen Deko-lehteen. Me olemme naisissa ottaneet ylpeydellä tehtävän vastaan ja naisilla tarkoitan minua ja sisustussuunnitelijaamme Paula Hellbergiä 🙋🙋. Tämä messupäiväkirja ilmestyy 2 x kuukaudessa, sähköisenä pääsee lukemaan kaikki päivitykset.

Ensimmäinen messupäiväkirja

Sokerina pohjalla ja ihan mahtavimpana juttuna on se, että Talo Haltiatar on TM Rakennusmaailman nimikkokohde. TM Rakennusmaailma tulee seuraamaan lehtijuttujen ja somen välityksellä projektiamme aina messujen avautumiseen asti 👌.

Mahtavat kuvat löytyvät hienon jutun kera TM Rakennusmaailmasta

Olemme siis erittäin otettuja tästä kunniasta. Tässä välissä saamme kuitenkin vielä ahertaa ja pakertaa, jotta asuntomessujen auetessa heinäkuussa, kaikki on kohdillaan 😅.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti