sunnuntai 28. tammikuuta 2018

MESSUVUOSI ALKAKOON!

Hyvää alkanutta vuotta kaikille!

Viimeisestä blogikirjoituksesta onkin vierähtänyt jo tovi 😳.
Saimme viettää joululomaa ja vaihtaa vuotta, vaikka messurakentajilla loman pitäminen on aina suhteellista. Ainahan ne rakentamiseen liittyvät asiat pyörii mielessä, vaikka kädet savessa ei olisikaan  😂. Myös rakennustyömaa hiljeni joulun viettoon ja urakoitsijamme saivat pitää lomaa pitkästä aikaa. Viime vuoden huhtikuun jälkeen heillä ei ole, muutamaan yksittäistä vapaapäivää lukuunottamatta, ollut lomia. Se kertoo myös projektimme massiivisuudesta. Meillä hermoja tietenkin kiristää aikataulutus, messuille pitää olla valmista 😬. Toisaalta sittenhän kotimme on valmis, kun sinne pääsemme muuttamaan. Kaikki on siis edelleenkin suhteellista.

Talo Haltiattaren ulkotyöt ovat vauhdissa. Tällä hetkellä alakerran kivipinta saa lehtikuusilaudoituksen.

Sisäpuolella on hiottu lattioita ja siivottu tavaroita alta pois. Sisätyöt pääsevät varmasti muutaman viikon päästä vauhtiin. Olemme tietenkin sillä välin tilanneet laattoja, lattiamateriaaleja, wc-kalusteita, keittiön ja muut kiintokalusteet, suunnitelleet sisustusta Paulan kanssa, suunnitelleet yhteistyötä mielenkiintoisten tahojen kanssa, ym.
Näistä valinnoista ja tuosta jännittävästä yhteistyöstä tulee sitten hieman myöhemmin lisää juttua 😉.

Alakertaa siivouksen jäljiltä

Yläkerran hiottua lattiapintaa

Paljon ihanaa puuta yläkerrassa

Ensimmäinen sisustushankinta on CLT-elementistä tehty kynttelikkö. Olemme neuvotelleet tämän kynttelikön valmistaneen Karupuun puutyön kanssa yhteistyöstä messuille. Yritys valmistaa, ensimmäisenä puusepänverstaana Suomessa, CLT:stä huonekaluja ja kauniita tavaroita. Talvella, kuten myös kesälläkin 😉, Porista löytyy erittäin kaunista luontoa ja maisemia. Seuraavassa on fiiliksiä ja talven taikaa messualueesta, kuvattuna joen toiselta puolen. Tiedossa on siis tiivis, mutta erittäin upea uusi asuinalue.

Näihin tunnelmiin💙!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti