perjantai 9. kesäkuuta 2017

LUONNOLLISIA SÄVYJÄ

Kotimme pohjatyöt ovat edistyneet mukavasti tontilla. Tylsää rakennuskieltä käyttääkseni voin todeta, että anturat on valettu, sokkelit on pystyssä ja valettu, alapohjien ontelolaatat ovat paikallaan ja sinnekin on valu tehty. Eli hienosti etenee!! 👏

Ontelolaatat paikoillaan 

Suoraa ja siistiä sokkelia osaavat jopa lapset ihmetellä


Koska itse en ole juurikaan käsiäni liannut rakennustyömaalla, houkutteli sisustussuunnittelijamme PAULA minut käymään Tilespoint Porissa. Pääsin Paulan ohjauksessa tutustumaan Tilespointin laattavalikoimaan sekä myös muihin heidän edustamiinsa tuotteisiin.

Paula oli iskenyt silmänsä Alfaluxin laadukkaaseen laattaan. TYKKÄÄN!

Värimaailma tulee olemaan ajaton ja luonnonläheinen

Ihastelimme myös kaunista KT-parkettia

Koska sisustuksemme tulee olemaan aistiystävällinen, on erityisen tärkeää valita pintamateriaaleja, jotka tukevat aistiesteetömyyttä. Aistiesteettömyyteen kuuluu mm. pintojen värit ja kiiltoisuus/huokoisuus, pintojen lämpöisyys/kylmyys, pintojen kaikuminen ja paljon muuta tärkeää, josta tulen aivan varmasti vielä enemmän kirjoittamaan.

Tällä Tilespoint käynnillä keskityimme enimmäkseen laattojen laatuun ja kestävyyteen, värimaailmaan, pinnan miellyttävyyteen ja yhteensopivuuteen. Niin perinteisessä sisustamisessa kuin aisitiystävällisessäkin, on tärkeintä pintojen sulautuminen toisiinsa niin, että tuloksesta tulee harmoninen ja miellyttävä katsella ja koskea. 

Käynnin jälkeen totesin taas jälleen kerran, että onneksi meillä on Paula!! On aivan ihanaa kun on olemassa joku, joka pystyy valitsemaan tuhansien tuotteiden joukosta muutaman, joita voimme käydä ihailemassa ja lopulta valitsemassa. Itse haluaisin varmasti vain kaiken 😅 mikä näyttää hienolta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti