maanantai 17. huhtikuuta 2017

SISUSTUSSUUNNITTELUA

Viime kesänä kävimme tutustumassa Seinäjoen Asuntomessuihin. Silloin olimme jo päättäneet hakea tonttia Porin messualueelta ja mielenkiinnolla kävimme läpi aluetta talo talolta. Huomasimme, että asuntomessukohteen sisustussuunnittelu ja sen toteutus ovat erittäin isossa roolissa. Sisustus onkin yleensä se näkyvin osa. (Tottuneille asuntomessukävijöille varmasti itsestäänselvyys 😏)

Viime syksystä asti olemme saaneet tehdä yhteistyötä sisutussuunnittelijaksi valmistuvan Paula Hellbergin kanssa. Meistä on ollut mahtavaa saada Paula mukaan suunnittelutiimiimme 😊!
Jo ensimmäisestä tapaamisesta asti olemme olleet varmoja siitä, että saimme oikean henkilön napattua! Varmasti monissa yhteyksissä on korostettu sitä, miten tärkeää on löytää sisustussunnittelija, joka osaa "lukea asiakkaan ajatuksia". Mutta se on vaan niin totta!

Ruokapöytämme muuttuu hetkessä työpöydäksi, kun sisustussuunnittelua mietitään "ajatusten lukijamme"😊 kanssa.

Meille koko kodin rakennustarina, perustuksista aina sisustukseen ja pihojen viimeistelyyn, ovat yhtä tärkeitä asioita. Kotimme sisustussuunnitelun ja materiaalivalintojen taustalla tulee olemaan aistitystävällinen lähestymistapa. Paula onkin työstänyt sisustusta SAMK:n esteettömyys ja saavutettavuus- tutkimusryhmän kanssa. On aivan huippua päästä yhdistämään Satakuntalainen erityisosaaminen kodissamme, sillä SAMK:ssa on tehty pitkäjänteistä ja päämäärätietoista esteettömyyden soveltavaa tutkimus- ja kehittämistyötä jo monta vuotta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti